Fakta

Projekttype:

Tilbygning, enfamiliehus

Sted
:

Hvidovre


Resultat hos bygherren:

Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Familievenlige løsninger


Rådgivning omfattede:

Udarbejdelse af Idéoplæg,

Myndighedsprojekt

Projektering og byggeaftale

Tilsyn af byggearbejde

Status:
Afsluttet, 20010

Nyt indgangsparti og carport til bungalow fra 30'erne

Familien ønskede sig bedre adgangsforhold mellem stueplan og kælder frem for bungalowens oprindelige trappe. Løsningen skulle give mulighed for, at man kan komme ind udefra og gå indendørs fra stueplan til kælder.

Resultatet blev et trappetårn med spindeltrappe som tilbygning, som er i stil med den eksisterende bungalow, der er opført i 1930'erne. Der er dagslysindfald til trappen, men begrænset indblik udefra.

Projektet blev udformet under hensyn til afstandsskel og højdegrænseplan.

Medlemskaber

Kontakt

Info

Telefon   42 25 47 79
E-mail    
CVR       26637074