Medlemskaber

Kontakt

Info

Telefon   42 25 47 79
E-mail    
CVR       26637074

Fakta

Projekttype:

Tilbygning, enfamiliehus

Sted
:

Slagelse


Resultat hos bygherren:

Mere plads

Bedre dagslys

Familievenlige løsninger


Rådgivning omfattede:

Udarbejdelse af Idéoplæg,

Myndighedsprojekt

Projektering og byggeaftale

Tilsyn af byggearbejde

Status:
Afsluttet, 2007

Opgradering af 60'er typehus med ny tilbygning

Familien var blevet større og ønskede sig derfor en udvidelse af deres enfamiliehus. Den nye tilbygning skulle have et større lysindfald og harmonere naturligt med den eksisterende bygning.

Tilbygningen blev til en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og badeværelse.
Soveværelset kan åbnes helt eller delvist op mod terrassen med foldedøre. Tilbygningens walk-in-closet er et færdigt skabselement, der lukkes med skydedøre.

Da badeværelset er relativt stort, er der lagt vandbaseret gulvvarme, som er tilsluttet centralvarmeanlægget. Gulvvarmen giver et behageligt jævnt indeklima, varme fødder og er billigere i drift end radiatorer. De nye vinduer og døre har energiruder.