Medlemskaber

Kontakt

Info

Telefon   42 25 47 79
E-mail    
CVR       26637074

Fakta

Projekttype:

Tilbygning, enfamiliehus

Sted
:
Lyngby-Taarbæk


Resultat hos bygherren:

Mere plads

Flere rum

Bedre planløsning/udnyttelse af m2


Rådgivning omfattede:

Udarbejdelse af Idéoplæg,

Myndighedsprojekt

Hovedprojekt

Status:
Afsluttet, 2011

Opgradering af hus fra 40'erne

Familien ønskede sig en større udvidelse af deres enfamiliehus og den nye tilbygning skulle have større lysindfald, rumhøjde og harmonere med det eksistere hus.

Tilbygningen blev til en voksenafdeling med soveværelse i stueetagen med adgang til terrasse og indeholder desuden en hall med adgang til WC/bad.
På første sal er der en tagterrasse i forbindelse i forlængelse af Soveværelset. Soveværelset på første sal har ligeledes terrassedøre.


Tilbygningen er isoleret efter BR 10. De nye vinduer og døre har energiruder.